Termeni Si Conditii

Bine ati venit!

Bine ati venit pe site-ul www.napati.ro. Suntem incantati sa va avem alaturi de noi si speram sa aveti parte de o experienta placuta. Va rugam sa nu uitati ca opiniile Dumneavoastra sunt deosebit de importante pentru noi, astfel incat daca doriti sa imbunatatim orice din acest site suntem deschisi ideilor Dumneavoastra si va rugam sa ne trimiteti un mesaj pe adresa [email protected] Puteti sa ne lasati si comentarii pe pagina de produse sau pe blogul nostru.
Site-ul www.napati.ro este dezvoltat de catre EUROPEAN CAPITAL TRADING SRL, care detine domeniul www.napati.ro si marca inregistrata NAPATI conform certificatului de inregistrare a marcii numarul 105808.
Datele de identificare ale societatii noastre sunt:
SC EUROPEAN CAPITAL TRADING SRL, J40/4695/2008, CUI 23494183
Sediu social: Str. Novaci nr. 14, bloc P65, sc. 3, et. 2, ap. 71, sector 5, Bucuresti.
Navigarea pe acest site presupune acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam ca inainte de a cumpara de pe acest site sa studiati cu atentie aceasta sectiune. Orice accesare a acestui site va fi interpretata ca o acceptare neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Furnizare informatii / tentativa de frauda

Pentru a cumpara de pe site-ul napati.ro, sunteti de acord sa furnizati informatii reale despre Dumneavoastra, astfel cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator sau la lansarea comenzii si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
Orice incercare de a furniza informatii false, de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului napati.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este postat site-ul napati.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor napati.ro si va duce la blocarea imediata a accesului Dumneavoastra. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anunta autoritatile competente despre acesta tentativa.

Crearea unui cont de utilizator

La deschiderea unui cont de utilizator pe site-ul napati.ro veti fi solicitat sa va alegeti un nume si o parola, cunoscuta doar de Dumneavoastra. Aveti obligatia de a pastrara confidentialitatea parolei prin care va puteti accesa contul deschis pe napati.ro.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele Dumneavoastra de utilizator. Sunteti de asemenea responsabil de modul in care folositi contul deschis pe napati.ro.

Informatii confidentiale si protectia datelor cu caracter personal

European Capital Trading S.R.L. a notificat si este inregistrat ca operator de date personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in conditiile Legii 677/2001 cu privire la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date sub numarul 14946.
European Capital Trading S.R.L. se angajeaza sa nu transmita catre terti datele furnizate de utilizatorii site-ului napati.ro la inregistrarea pe site sau la data lansarii comenzii. European Capital Trading S.R.L. se obliga sa foloseasca datele despre utilizatorii site-ului, despre familia lor sau despre alte persoane numai in scopul preluarii si livrarii comenzii de produse cumparate de pe acest site, precum si in scopul informarii utilizatorilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a produselor acestuia sau in conditiile legii.
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email si alte date personale pe site-ul napati.ro poate opta pentru stergerea sa din baza noastra de date. napati.ro se obliga sa stearga din baza de date sau sa actualizeze baza de date in termen de 15 zile de la receptionarea cererii scrise a oricarui utilizator la adresa de mail: [email protected]
Dupa inregistrarea ca utilizator pe site-ul napati.ro sau dupa lansarea unei comenzi pe site-ul napati.ro si furnizarea unei adrese de e-mail, sunteti de acord sa primiti stiri, materiale promotionale sau orice alte informatii in legatura cu produsele comercializate pe napati.ro sau in legatura cu concursurile organizate de site-ul nostru. E-mailurile primite de la napati.ro nu pot fi considerate in nicio situatie ca fiind mesaje de tip SPAM.

Oferte promotionale, tombole si concursuri

napati.ro, la discretia sa, va stabili conditiile de desfasurare a promotiilor de pe acest site. Promotiile, tombolele si concursurile se desfasoara pe perioada limitata si expira automat la data mentionata pentru fiecare promotie, tombola sau concurs in parte.
napati.ro nu este raspunzator de disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotii. Orice promotie, tombola sau concurs poate fi intrerupta sau anulata in orice moment fara nici o notificare prealabila. Toti participantii vor fi insa anuntati de intreruperea sau anularea respectiva.

Drepturi de autor

Tot ceea ce este postat pe site-ul napati.ro, cum ar fi, insa fara a se limita la, imagini, texte, elemente de grafica, simboluri, logo-uri, baze de date etc. este proprietatea European Capital Trading S.R.L. si/sau a furnizorilor sai. Toate acestea cad sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor si nu pot fi folosite fara acordul prealabil scris al European Capital Trading S.R.L. Imaginile, logo-urile, textele etc. furnizorilor nostri apartin acestora si sunt reproduse pe site-ul napati.ro cu acordul lor.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a societatii European Capital Trading S.R.L.

Livrare
Puteti ridica orice comanda din magazinul nostru din Calea Dorobantilor Nr. 132, Sc. 2, Et. 2, Ap.10 pentru a nu mai plati transportul.
Comanda va fi preluata si trimisa spre expediere in maxim 24 de ore de la data confirmarii comenzii.
Termenele de livrare pentru produsele cumparate de pe site-ul napati.ro se incadreaza in mod obisnuit intre 2 zile si 2 saptamani de la data confirmarii de catre napati.ro a acceptarii comenzii ferme a cumparatorului.
Pentru livrari in Bucuresti:

  • Livrarea se va face GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 150 RON in limita de greutate a comenzii de 1 kilogram
  • Cu achitarea unei taxe de transport de 25 RON, pentru comenzi mai mici de 150 RON.

Pentru livrari in provincie:

  • Livrarea se va face GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 RON in limita de greutate a comenzii de 1 kilogram
  • Cu achitarea unei taxe de transport de 25 RON, pentru comenzi mai mici de 250 RON.

Conditii de returnare
Orice produs cumparat de pe napati.ro poate fi returnat, cu inapoierea contravalorii comenzii, in conditiile legii. Conform legii romane, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris European Capital Trading SRL la adresa [email protected] ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu obligatia de a returna produsele neperisabile comandate in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea acelor produse.
Costurile de returnare a produselor sunt in sarcina cumparatorului. Dupa returnarea produselor, cumparatorul primeste inapoi valoarea produselor comandate, fara a i se cere vreo explicatie sau fara sa trebuiasca sa aleaga un produs similar.

Limitarea raspunderii

European Capital Trading SRL nu va avea nicio responsabilitate, de nicio natura, pentru:

  • orice fel de prejudiciu (direct sau indirect) ce rezulta din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a informatiei prezentate pe site,
  • orice tip de erori sau omisiuni in continut ce pot genera prejudicii.

Toate imaginile de pe acest site sunt cu titlu de prezentare si pot aparea diferente minore fata de produsul pe care-l cumparati, datorita spre exemplu modificarii caracteristicilor sau designului de catre furnizori. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, napati.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului in cauza si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp in legatura cu eroarea aparuta. In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, European Capital Trading S.R.L. raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la cumparator pentru produsele respective.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge, modifica sau adauga orice informatie pe site, suspenda orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea Dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
Nu suntem responsabili nici pentru comentariile afisate de catre utilizatori pe paginile produselor sau pe blogul nostru. Sunteti de acord ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute pe napati.ro sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem garanta continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Dispute

Orice conflict aparut intre European Capital Trading S.R.L. si clientii sai ca urmare a utilizarii site-ului napati.ro se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romane.
Prin navigarea pe napati.ro sunteti de acord ca napati.ro nu ofera garantii, de nicio natura cu privire la urmatoarele aspecte:

  • produsele cumparate corespund in totalitate cerintelor dumneavoastra ? va rugam sa studiati cu atentie detaliile fiecarui produs pe care-l cumparati. in situatia in care aveti orice fel de intrebari va stam la dispozitie pentru a va oferi posibilitatea sa alegeti produsul pe care-l doriti;
  • napati.ro va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel;
  • prin intermediul napati.ro nu se ofera nici un fel de alta garantie decat cea oferita de furnizorul produsului cumparat.

napati.ro poate fi intrerupt de catre proprietar sau administratori in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea Dumneavoastra. Clientii nostri sunt insa foarte importanti, iar in situatia putin probabila de a intrerupe site-ul napati.ro, vom informa imediat utilizatorii inregistrati despre acest fapt.