Despre Noi

Ne-am crescut primul copil cu parabeni, pesticide si mancare bio doar ocazional. Eforturi am facut: i-am cumparat mereu hainute din strainatate (atat ca sa fie mai frumoase, dar si pentru ca in Romania erau produse mai scumpe ca in magazinul cu acelasi nume din Londra) sau am folosit cele mai renumite produse de ingrijire pentru bebelusi. De jucarii nu mai vorbim: am cumparat si geamantan pe aeroport pentru ca altfel nu ne primeau cu atatea pungi cu jucarii.

Daca am fi stiut ca din tricoul pe care scria bumbac 100% si pe care il cumparam cu mare atentie ca sa fie cat mai prietenos cu pielea sa de bebe, numai 70% este bumbac, iar restul 30% sunt pesticide (s-a demonstrat ca in medie circa 17 lingurite de pesticide sunt utilizate pentru un tricou), daca am fi stiut ca mancarea conventionala pentru copii este contaminata cu reziduuri de pesticide intr-un procent mai mare de 12%, daca am fi stiut ca una din patru perechi de incaltaminte pentru copii contine crom si mai mult, ca incaltamintea defectuoasa ne va face sa mergem de 3 ori pe saptamana la kinetoterapie cu fetita sau daca am fi stiut ca pielea unui copil este de 5 ori mai subtire si mai sensibila decat pielea unui adult, ne-am fi canalizat altfel eforturile?

La al doilea copil esti mai relaxat, dar esti si mai knowledgeable: mami a mancat bio in sarcina, am recoltat celule stem la nastere, am schimbat cosmeticele care cauzasera celei mici dermatita atopica cu produse organice si am inceput sa cumparam hainute eco. Plus mancare organica/bio maximum posibil. Desigur, ii oferim si inimioarei mai mari aceleasi lucruri acum cand nu mai este bebelus, nu este prea tarziu.

Ne iubim ambii copii cel putin la fel de urias. Si am fi vrut sa fim mai educati, mai responsabili si cu oportunitatea de a cumpara ce trebuie. La timp.

Vrem ca toti cei care iubesc copiii sa le dea sansa sa creasca fericiti, sanatosi, inteligenti si sa aiba un viitor. Pentru ca pesticidele, parabenii si alte chimicale afecteaza sistemul lor nervos si reproductiv, le creeaza alergii, astm, dermatite si alte probleme, plus ca distrug planeta. Vrem ca toti sa aiba ocazia pe care alti parinti, bunici etc. nu au avut-o.

Cititi, informati-va si aveti incredere!
Familia NAPATI

Site-ul www.napati.ro este dezvoltat de catre SC EUROPEAN CAPITAL TRADING SRL, care detine domeniul www.napati.ro si marca inregistrata NAPATI.

Datele de identificare ale societatii noastre sunt:
SC EUROPEAN CAPITAL TRADING SRL
Sediu Str. Novaci nr. 14, bloc P65, sc. 3, et. 2, ap. 71, sector 5, Bucuresti
J40/4695/2008
CUI 23494183

Pentru mai multe informatii va rugam accesati Termeni si conditii, iar pentru a ne contacta, va rugam folositi formularul de e-mail sau numerele de telefon afisate in pagina Contact sau faceti Comentarii pe pagina de produse. Ne gasiti si pe blogul nostru, pe Facebook si pe Twitter.