Cum Cumpar

Cum cumpar si cum platesc pe napati.ro
Pentru ca suntem adeptii ideilor simple, dorim sa fie cat mai usor sa cumparati de pe site-ul nostru.

Pasul 1 - Bifezi produsul cautat
Tot ce trebuie sa faci este sa navighezi pe site-ul www.napati.ro si sa alegi produsele pe care doresti sa le achizitionezi, in functie de criteriile de selectie aplicabile (de exemplu culoare, marime, cantitate), iar apoi sa apesi butonul Adauga in cos. Daca doresti sa cumperi mai multe produse, selectezi de fiecare data butonul Continua cumparaturile si astfel te intorci la pagina anterioara. Ajungi din nou la cos alegand spre cumparare un nou produs sau selectand butonul Cosul de cumparaturi din partea dreapta sus a ecranului.
Inainte de a lansa comanda, te rugam sa bifezi campurile privind tipul de livrare aplicabil sau daca doresti ca produsele cumparate sa fie impachetate cadou.

Comanda va fi preluata si trimisa spre expediere in maxim 24 de ore de la data confirmarii comenzii.
Termenele de livrare pentru produsele cumparate de pe site-ul napati.ro se incadreaza in mod obisnuit intre 2 zile si 2 saptamani de la data confirmarii de catre napati.ro a acceptarii comenzii ferme a cumparatorului.

Pentru livrari in Bucuresti:

 • Livrarea se va face GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 150 RON in limita de greutate a comenzii de 1 kilogram;
 • Incepand cu luna septembrie 2011, Napati onoreaza comenzile din Bucuresti prin Tribul, curieri pe bicicleta.
  Ce presupune curieratul pe bicicleta?

  Napati vede partea plina a paharului si alege un mediu mai curat, un trafic mai putin congestionat si avantajele clientilor: livrare mai ieftina in Bucuresti (19 ron/ colet) si in aceeasi zi in care se comanda (pentru comenzile primite pana in orele 16.00)

Pentru livrari in provincie:

 • Livrarea se va face GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 RON in limita de greutate a comenzii de 1 kilogram;
 • Cu achitarea unei taxe de transport de 25 RON sau mai mare in functie de greutate, pentru comenzi mai mici de 250 RON.

Pasul 2 - Autentifica-te sau doar trimite datele de facturare si livrare
Pentru a putea finaliza comanda, nu este necesar sa ai un cont creat pe napati.ro.
Daca ai un cont pe napati.ro, dupa ce te-ai autentificat, nu mai este necesar sa introduci din nou datele. In plus, autentificarea iti confera posibilitatea de a pastra produsele puse deja in cos in sesiuni anterioare.

Daca nu ai cont pe napati.ro, poti opta pentru facturare catre persoana fizica sau juridica. Avem nevoie doar de datele complete de identificare, eventual cu bifarea adresei diferite de livrare fata de adresa de facturare.

Pasul 3 - Confirma detaliile comenzii

Pentru a fi foarte siguri ca totul merge perfect, inainte de a finaliza comanda, te rugam sa ne confirmi toate datele pe care le avem in legatura cu comanda ta. In plus, esti binevenit sa faci mentiuni speciale (de genul livrarea intre anumite ore, confirmare telefonica in avans etc.) in sectiunea respectiva.

 

Pasul 4 - Alege modalitatea de plata/efectueaza plata
Iti punem la dispozitie o serie de modalitati de plata, pentru a opta pentru metoda cu care te simti mai confortabil sau care iti este mai la indemana:

  • cu cardul in sistem securizat Mobilpay - Suport clienti: 021-305.39.44 (L-V 08-21)
   /
  • plata ramburs la livrare; sau

 

 • prin virament bancar in contul RO21BACX0000000214022000 deschis la Unicredit Tiriac - Sucursala Mosilor in numele societatii European Trading Capital S.R.L, cod fiscal CUI RO23494183.

Daca ai ales plata cu cardul in sistemul securizat Mobilpay, vei fi divertat pe o pagina securizata, care va prelua toate datele necesare si unde plata va fi efectuata.

La sfarsitul acestui pas, vei vizualiza in site o confirmare de finalizare a comenzii, de asemenea receptionata la adresa de mail indicata (daca este aplicabil).

Felicitari, esti cumparatorul produselor napati organice/eco/bio pentru copii.


Conditii de returnare

Orice produs cumparat de pe napati.ro poate fi returnat, cu inapoierea contravalorii comenzii, in conditiile legii. Conform legii romane, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris European Capital Trading SRL la adresa [email protected] ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu obligatia de a returna produsele neperisabile comandate in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea acelor produse.

Costurile de returnare a produselor sunt in sarcina cumparatorului. Dupa returnarea produselor, cumparatorul primeste inapoi valoarea produselor comandate, fara a i se cere vreo explicatie sau fara sa trebuiasca sa aleaga un produs similar.