Lista Secreta

Urmeaza sa nasti si toata lumea te va asalta cu aceleasi cadouri?
La botez vei primi 20 de jucarii, fara nimic din ceea ce ai cu adevarat nevoie?
Vine ziua de nastere a copilului tau sau organizezi o petrecere?

Fa-ti o lista secreta de cadouri pe care le doresti pentru copilul tau. Ai vazut ceva ce iti place sau de care ai nevoie pe www.napati.ro??? Pregateste o lista secreta cu produsele respective, iar apoi da-o mai departe prietenilor sau familiei, pentru ca ei sa aleaga din lista ta cadoul pentru eveniment.

Ca sa iti faci o lista de cadouri trebuie sa:

1. Te inregistrezi la noi. E foarte simplu sa faci asta, ai partea de sus a fiecarei pagini ai un link de inregistrare.
2. Intri pe fiecare produs dorit din magazin.
3. Dai click pe "Adauga lista secreta" in loc de "Adauga in cos".
Produsul va fi adaugat in lista ta, pe care o poti edita cand vrei, astfel ca poti sa adaugi oricate alte produse vrei sau sa faci orice alte modificari (te razgandesti in ce priveste marimea, culoarea etc). Lista va ramane permanent salvata in contul tau. O poti accesa folosind butonul de lista secreta din partea de sus a fiecarei pagini.

Cand vrei sa o trimiti unui prieten, poti sa ii trimiti direct linkul catre lista ta sau sa folosesti formularul de trimis lista prin email. Accesand lista, prietenii tai si familia vor putea sa cumpere, in functie de limita de buget, unul sau mai multe dintre produsele preferate de tine.

Si ca sa iti fie si mai usor, noi ne-am gandit si la cateva sugestii pentru nastere, botez sau aniversare. Le gasesti fie in sectiunea de Ocazii pe prima pagina, fie la oricare din categoriile de hainute si de incaltaminte. Frumusetea consta tocmai in faptul ca poti sa alegi sa primesti exact ce vrei, iti place sau ai nevoie pentru copilul tau. Si poti comanda sa fie impachetate intr-una din multiplele variante de ambalaje oferite pe www.napati.ro.

Petrecere frumoasa!

Vrei sa cauti lista unui prieten? Introdu adresa de email :

Intoarcere la cumparaturi