Despre: Motherlove

Brand motherlove

Ca parteneri ai companiei Motherlove, utilizand puterea hranitoare a Pamantului, avem misiunea sa ajutam femeile pe parcusul aducerii pe lume a bebelusilor. De la prevenirea aparitiei vergeturilor pana la cresterea lactatiei, scopul nostru este folosirea materiilor prime de cea mai buna calitate, sigure si eficiente atat pe perioada sarcinii cat si a alaptarii si ingrijirii copilului, in timp ce privim la Planeta noastra cu stima, ca la un intreg indivizibil.

Datorita lipsei de parfumuri, coloranti, materii artificiale si conservanti, produsele noastre nu dauneaza nici mamicilor, nici bebelusilor si nici Pamantului.

Urmarim Cea Mai Buna Practica de Productie (Good Manufacturing Practices, GMP) dezvoltata de APHA si FDA (Food and Drug Administration Institut pentru Siguranta alimentelor si a medicamentelor din SUA). Plantele noastre sunt etichetate "General Recunoscute ca fiind Sigure" ( Generally Recognized as Safe, GRAS) si se regasesc in revista de specialitate Herbs of Commerce. Din fiecare lot livrat luam mostre si le pastram. Prin sistemul de urmarire computerizat orice flacon din orice lot poate fi urmarit. Analizam periodic continutul de bacterii, plumb si metale grele a suplimentelor produse din plante medicinale.

Pe langa faptul ca tinem la Cea Mai Buna Practica de Productie avem grija si de mediul inconjurator. Folosim hartie reciclata, cutiile folosite la transport sunt fabricate din carton reciclat si ambalajele noastre se recicleaza la fel. Produsele noastre ajung in circulatie ambalate in hartie reciclata. Folosim plante neocrotite, cultivate natural si care nu prezinta nici un risc.Orice planta folosita se composteaza.

Calitatea are o importanta deosebita pentru noi. Fiecare produs este de cea mai buna calitate existenta, preparata din plante cultivate in bioculturi.Tot din astfel de culturi provin si uleiurile aromate. Uleiurile si extrasele fluide din plante sunt turnate in recipiente de culoare albastru - cobalt. Garantam calitatea superioara tuturor produselor!

Nenumarate telefoane de la Mamici fericite confirma eficienta produselor noastre!

Kathryn Higgins
Fondatorul, presedintele companiei Motherlove, este recunoscuta pe plan mondial ca specialista in plante medicinale.

Fondatorul Motherlove Herbal Company si persoana care sta in spatele acestei companii, Kathryn Higgins, este recunoscuta in toata America ca specialista in plante medicinale. S-a nascut si a crescut in localitatea Rochester din statul Minnesota, ca membru al unei familii clasice de medici. Bunicul ei a fost cercetator, tatal ei a fost medic la spitalul Mayo Clinic, fratele ei a terminat Universitatea de Medicina Mayo. Rezidenta familiei din provincie a fost inconjurata de gradini minunate, care au fost ingrijite si de Kathryn, participanta si la recoltarea plantelor. Aceste influente au fost definitorii in ceea ce priveste pasiunea ei pentru vindecarea cu plante medicinale.

invatand la Universitatea din Colorado sa recunoasca plantele salbatice benefice, Kathryn a folosit din ce in ce mai des la gatit plante salbatice cu valoare energetica inalta, ca urzica si papadia. La inceputul anilor 70 interesul ei pentru plante medicinale s-a extins si la preparatele fierte pentru bai si ingrijirea pielii. S-a inspirat din stilul ei de viata non conformista, in acea perioada traind intr-un cort stil indian, in mijlocul unei campii de flori salbatice. A studiat si facut cunostinta cu colorantii naturali, acestia fiind baza primei sale afaceri, numita Canyon Colors, avand ca obiect de activitate prepararea suplimentelor alimentare din pulpe de plante.

Cand a fost insarcinata cu primul sau copil, pentru ca nasterea sa fie o experienta cat mai placuta, a adunat plante medicinale din Muntii Stancosi, pentru prepararea ceaiurilor, uleiurilor, pentru bai si pentru extrase fluide. Aceste preparate au devenit mai tarziu "samanta" produselor Motherlove. Kathryn a predat si ore de familiarizare cu plantele medicinale, mai ales despre etica ocupatiei cu plantele medicinale. Participantii la excursiile conduse de ea au reusit sa cunoasca plantele salbatice comestibile si cele medicinale. A predat despre prepararea medicamentelor din plante medicinale si despre ingrijirea corporala cu ajutorul plantelor. Cand in 1990 a fost insarcinata cu al treilea copil, a luat nastere si Motherlove Herbal Company.

in 1996 a aparut cartea scrisa de Kathryn Higgins, Plante salbatice comestibile si medicinale (Wild Edible and Medicinal Plants), cu ajutorul careia oamenii au invatat mai usor plantele medicinale folositoare din Muntii Stancosi. A predat in continuare in mai multe locuri, la Universitatea de Stat din Colorado si la Denver Botanical Gardens. A fost invitata in mai multe locuri, de exemplu la Asociatia pentru Popularizarea Alaptarii, La Liga Leche sau la Conferinta Nationala a Naturistilor, respectiv la numeroase emisiuni de radio unde a tinut discursuri. A publicat numeroase articole in revistele naturiste Natural Pharmacy, The Herb Quaterly si The Herb Companion. in prezent lucreaza la a doua carte, cu titlul Semanarea adica ingrijirea viitorului (Sowing Seeds: Growing Our Future) - care trateaza tema cresterii, educatiei copilului in stransa legatura cu cultivarea plantelor medicinale.

Astazi, Kathryn Higgins este specialista in plante medicinale, scriitoare si profesoara recunoscuta in toata America. Cu o experienta personala si profesionala de treizeci de ani, ea in continuare preda cursuri si seminarii si tine discursuri cu teme despre nastere si alaptare la diferite conferinte. Principala ei preocupare ramane educarea, formarea abilitatii de recunoastere a plantelor din mediul inconjurator si constientizarea faptului ca, aceasta stiinta este purtatoare de responsabilitate personala si globala.

Produse Motherlove disponibile pe site in categoria ingrijire
brand motherlove
Poza Balsam pentru gravide, 120 ml, organic
Balsam pentru gravide, 120 ml, organic

Stopeaza formarea vergeturilor pe pielea burtii in crestere, astfel ajuta eficient in lupta impotriva vergeturilor si ...

Motherlove

Pret 82 RON
Poza Balsam pentru mamelon, 30ml, organic
Balsam pentru mamelon, 30ml, organic

Balsam recomandat mamicilor pentru ingrijirea mamelonului in perioada pre si post natala. Pentru mamelonul ranit, crapa ...

Motherlove

Pret 53 RON
Poza Pulverizator regenerant perineu, 60ml, organic
Pulverizator regenerant perineu, 60ml, organic

Un produs indispensabil dupa nastere! Calmeaza, purifica, restructureaza rana si sensibilitatea perineului. A ...

Motherlove

Pret 51 RON
Poza Capsule pentru stimularea lactatiei, 60buc, natural
Capsule pentru stimularea lactatiei, 60buc, natural

Recomandam acest produs natural pentru cresterea cantitatii laptelui matern in 24-48 ore.
Alaptare ...

Motherlove

Pret 121 RON
Poza Capsule pentru stimularea lactatiei, 120buc, natural
Capsule pentru stimularea lactatiei, 120buc, natural

Recomandam acest produs natural pentru cresterea cantitatii laptelui matern in 24-48 ore. Alaptarea est ...

Motherlove

Pret 196 RON
Poza Crema organica protectoare pentru bebelusi (contra iritatiilor fesieri si afta), 30 g
Crema organica protectoare pentru bebelusi (contra iritatiilor fesieri si afta), 30 g

Aceasta crema matasoasa se absoarbe usor, compozitia speciala de plant ...

Motherlove

Pret 51 RON
Poza Balsam organic pentru hemoroizi, 30 ml
Balsam organic pentru hemoroizi, 30 ml

Motherlove Herbal Company produce produse de calitate superioara, din plante medicinale provenite din bioculturi si d ...

Motherlove

Pret 51 RON
Poza Ulei de masaj mama  bebelus, 60 ml, organic
Ulei de masaj mama bebelus, 60 ml, organic

Se poate folosi din saptamana 36. Ulei cu parfum bland, datorita compozitiei de plante este potrivit in masajul ...

Motherlove

Pret 51 RON
Poza Ulei pentru pantecele gravidelor, 120 ml, organic
Ulei pentru pantecele gravidelor, 120 ml, organic

Ulei de lux care rasfata si ajuta ca pantecele in crestere sa ramana la fel de frumos ca si inainte. Dator ...

Motherlove

Pret 82 RON
Poza Capsule pentru stimularea lactatiei Goat s Rue, 60buc, natural
Capsule pentru stimularea lactatiei Goat s Rue, 60buc, natural

Pentru ca alaptarea sa fie o bucurie! Alaptarea este cea mai buna alegere atat pentru mamica ...

Motherlove

Pret 121 RON