Despre: Bamboo Baby

Brand bamboo baby

Infiintata la Londra in 2006 de catre surorile Chloe si Sophie, Bamboo Baby reprezinta un brand unic si contemporan care ne propune colectii de hainute organice pentru bebelusi si copii pana la 5 ani, croite artistic, frumoase natural si cu impact minim asupra mediului.

De ce bambus?
Se estimeaza ca daca bambusul ar fi plantat la scara globala, efectele incalzirii planetare ar fi reduse in doar 6 ani, totodata rezultand o sursa regenerabila de alimentatie, materiale de constructie si prevenirea eroziunii solurilor. Bambusul curata dioxidul de carbon din atomosfera cu 35% mai mult decat alte plante si se regenereaza fara nevoia de a fi replantat. Este planta cu cel mai rapid ritm de crestere de pe pamant, datorita abilitatii sale de a absorbi apa, care este pastrata in permanenta sub forma de textura. Unele specii au fost raportate cu o crestere de peste 1 metru in doar 24 ore! Dar nu doar creste fantastic de repede, ci are si un randament masiv per hectar atunci cand creste salbatic si prin urmare nu sunt necesare pesticide sau fertilizatori.
Fibrele textile de bambus au fost dezvoltate pentru prima data prin anul 2001, fiind produse din pasta de lemn de bambus. Bambusul reprezinta cea mai sustenabila fibra integral naturala, de o finete matasoasa uimitoare! Textilele din bambus sunt organice, sustenabile si super ecologice, si in acelasi timp incantator de delicate la atingere. Se combina adesea cu bumbac in proportie de 70/30, pentru a-si mentine structura. Fibrele textile de bambus au o structura capilara unica, ceea ce le face sa fie cea mai moale tesatura inimaginabila, deosebit de vaporoasa si comfortabila in orice anotimp.
Imbracamintea din bambus este noua stea si va deveni in curand un "must have" datorita acestor calitati naturale remarcabile, care se combina, dand nastere unui nou nivel de lux si comfort, prin mijloace sustenabile si etice. In Paris, ziarul Le Monde considera ca bambusul genereaza "Revolutia textila".

Doar cateva date punctuale despre textilele din bambus marca Bamboo Baby:

  • Sunt certificate organic Oeko-Tex 100; in plus ferma din China unde bambusul este crescut e certificata de OCIA International, iar recoltele de bambus sunt certificate de USDA Organic Seal;
  • Sunt moi precum casmirul;
  • Absorb mai mult cu 60% decat bumbacul;
  • Sunt antibacteriene, ramanand mereu igienice;
  • Dau voie sa respire pielii, natura poroasa a fibrei de bambus permitand respiratia pielii si creand o senzatie foarte comfortabila;
  • Sunt termo-regulatoare, tinand de cald purtatorului lor pe vreme rece si sunt racoroase in vreme de canicula;
  • Sunt antistatice, astfel ca nu se lipesc de corp cand este cald;
  • Sunt rezistente UV.
Mai multe despre tesaturile din bambus si Bamboo Baby pe site-ul www.organic-babyclothing.com.uk sau pe Twitter si Facebook.
Produse Bamboo Baby disponibile pe site in categoria imbracaminte
brand bamboo baby
Poza Camasa
Camasa

Camasuta necesara pentru orice dineu, bal, duminica in familie, petrecere (chiar de zi de nastere) sau orice alt eveniment la care ingerasul tau va p ...

Bamboo Baby

Pret 68 RON