Despre: Albeena

Brand Albeena

In stup, "albeenele" noastre traiesc dupa reguli intelepte, ca intr-o familie adevarata. Pentru ca toate lucrurile sa mearga bine, sarcinile sunt impartite tuturor. Astfel, matca sau regina stupului este cea care, ajutata de trantori, are rol in reproducere.

Ouale depuse de regina se transforma in larve si mai apoi in “albeenute”, iar asta se intampla datorita “albeenelor” lucratoare, care asigura hrana si astfel sustin viata in stup.

Una dintre cele mai importante tipuri de hrana in stup este laptisorul de matca. Acesta este special creat de “albeenele” lucratoare pentru a hrani regina pe tot parcursul vietii sale si larvele in varsta de pana la cinci zile.

O matca este de fapt o larva mai dezvoltata decat suratele ei, pe care “albeenele” doici o aleg pentru a deveni viitoare conducatoare a stupului.

Asadar, reginele nu sunt regine din nastere, ele sunt alese si crescute pentru a stapani stupul in functie de puterea de dezvoltare din primele zile de viata.

Ceea ce ajuta o larva sa devina matca este laptisorul de matca. O data ce “albeenele” doici au ales o larva destinata sa fie regina, ele o vor hrani mereu numai cu laptisor de matca.

Proprietatile extraordinare ale laptisorului de matca fac reginele sa traiasca pana la 5 ani (fata de 40 de zile, cat traieste o “albeena” lucratoare) si sa aiba calitati reproductive deosebite deoarece o matca poate depune pana la 2000 de oua pe zi.

Aceste proprietati ne-au determinat sa introducem hrana vie (asa cum “Albeena” a denumit laptisorul de matca) in alimentatia noastra, pentru a beneficia de un produs pur, de exceptie.

ANGAJAMENTUL ALBEENA

Albinele ne inspira prin harnicie, organizare si calitatea rezultatului lor, iar asta ne-a ajutat sa implementam modelul stupului in compania noastra. Asa cum fac si albinele, noi garantam calitatea si prospetimea produselor Albeena. Suntem organizati astfel incat produsul sa ajunga la dvs in stare perfecta. Noi respectam albinele si credem in puterea rodului muncii lor. Credem ca produsele apicole trebuie sa fie 100% naturale si ca acestea trebuie sa faca parte din dieta zilnica a fiecarui om. Misiunea noastra este sa va facem viata mai sanatoasa in fiecare zi.
Produse Albeena disponibile pe site in categoria mancare
brand Albeena
Poza Laptisor de matca pur, crud, 10 g
Laptisor de matca pur, crud, 10 g

 

Laptisorul de matca pur este un produs apicol de exceptie, fiind una dintre c ...

Albeena

Pret 17 RON
Poza Laptisor de matca pur, crud, 25 g
Laptisor de matca pur, crud, 25 g

Laptisorul de matca pur este un produs apicol de exceptie, fiind una dintre cele mai importa ...

Albeena

Pret 36 RON
Poza Laptisor de matca pur, crud, 100 g
Laptisor de matca pur, crud, 100 g

Laptisorul de matca pur este un produs apicol de exceptie, fiind una dintre cele mai importante tipuri de hrana din stup. ...

Albeena

Pret 142 RON
Poza Pastura, 100 g
Pastura, 100 g

Pastura este unul din cele mai valoroase produse apicole recunoscute de oameni. Pastura provine din fermentarea polenului amestecat cu nectar ...

Albeena

Pret 43 RON
Poza Laptisor de matca pur, crud, 50 g + 10 g GRATIS
Laptisor de matca pur, crud, 50 g + 10 g GRATIS

Laptisorul de matca pur este un produs apicol de exceptie, fiind una dintre cele mai importante tipuri de hr ...

Albeena

Pret 82 RON
Poza Polen proaspat poliflor, 200 g
Polen proaspat poliflor, 200 g

Polenul joaca un rol vital in viata albinelor - el le ofera toti nutrientii esentiali pentru cresterea si dezvoltarea normala ...

Albeena

Pret 26 RON