Ulei esential pur de Lemn de Trandafir (aniba rosaeodora), 5 ml

Pret: 18 RON (TVA inclus)
In stoc
Imi place, aleg, cumpar
Alege Cantitatea:
Ambalaj cadou


Uleiul esential din lemn de trandafir este obtinut din Rosewood - arborele de trandafir care creste in padurile amazoniene. Este vesnic verde, scoarta si miezul sun rosii si emana o aroma exotica intensa. Uleiul este extras din fulgii miezului de copac prin distilare. Arborele de trandafir a fost exploatat intens in ultimii ani, acum legislatia impune distilatorii sa planteze un puiet nou pentru fiecare copac taiat. Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi a partilor lemnoase. Zona geografica de provenienta: Brazilia. Prezentare: lichid clar usor galbui, vascozitate medie. Nota parfumului: de mijloc. Aroma: dulce, florala, lemnoasa, condimentata.

Cod produs: MY12

Instructiuni de folosire
Proprietati: regenerant si intineritor, elasticizant, fermizant, stimulant si tonifiant, calmant al sistemului nervos, echilibrant al starilor emotionale, parfumant. Recomandari: ingrijirea pielii, in special a tenului fad, matur, lipsit de vitalitate, pentru a recastiga elasticitatea si supletea tenului, potrivit pentru orice tip de ten, intinerirea pielii mature, ridate, fiind stimulent de regenerare celulara, pentru persoanele suprasolicitate, in caz de surmenaj, astenie, angoase, ca parfumant in diverse compozitii. Cosmetica: dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,5-2%. Inclus intr-un ulei vegetal de baza, de rosa mosqueta de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul obosit, lipsit de vitalitate. Inclus intr-un ulei vegetal de baza, jojoba de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul gras, congestionat. Ca ingredient in prepararea cremelor sau lotiunilor dedicate tenului imbatranit, ridat. Ca ingredient in prepararea produselor cosmetice in scopul regenerarii si revitalizarii tenului matur. Ca ingredient in prepararea de masti pentru tenul imbatranit, devitalizat. In vaporizatoare si candele pentru a destinde atmosfera si a crea o ambianta intima, de siguranta. Ca ingredient in compozitii parfumante. Combinatii recomandate: combinat cu ulei de galbenele pentru eczema. Impreuna cu uleiul de argan ori rosa mosqueta plus ingrediente specifice antiage. Combinat cu ulei esential de cistus ladanifer si smirna in baza de ulei de primula pentru cicatrici. Impreuna cu ulei esential de morcovi, cedru atlas si ulei de tamanu pentru cuperoza. Combinat cu ulei esential de nard, frankincense si oregano in ulei de susan pentru masaje in caz de psihoze, tristete persistenta, caderi nervoase.

Ingrediente
Ulei din lem de aniba rosaeodora Componenti principali : a-pinene, camphene, geraniol, neral, geranial, myrcene, limonene, 1,8-cineole, linalool, benzaldehyde, linalool, a-terpineol. Conform directivei europene amendamentul 7 privind produsele cosmetice (2003/15/CE) anumiti compusi naturali pot prezenta risc alergic: linalool, limonene, geraniol. Date de siguranta: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Este recomandat cu moderatie in alaptare si sarcina - trimestrul II si III. Non-alergizant, recomandam totusi efectuarea testului inainte de utilizare. Nu lasati la indemana copiilor. Uz extern!

Varsta
mami


Brand: Mayam
Comentarii cumparatori
Nu sunt comentarii la acest produs. Foloseste formularul de mai jos pentru a adauga un comentariu.
Adauga comentariu
Nume:
Email:
Mesaj:
  Comenteaza produsul