Ingrijire naturala
Ulei esential BIO de Ylang-Ylang (cananga odorata) 10 ml
Pret: 13 RON (TVA inclus)
Stoc Epuizat
Este un copac tropical inalt de aproximativ 20 de metri care abunda de flori de culoare galben-verzui parfumate intens. Nativ in Indonezia unde este si un simbol national, creste in Filipine, Madagascar si insulele Reunion.
Floarea florilor, ylang-ylang emana un parfum dulce, exotic, deosebit, cu proprietati antidepresive, afrodisiace, euforizante. Datorita efectului sedativ si calmant asupra sistemului nervos favorizand relaxarea, este un veritabil leac pentru reducerea dificultatilor sexuale cauzate de stres, anxietate, stari tensionate. Este probat si recomandat in tratamentul impotentei si frigiditatii.
Pe plan psihologic, alaturi de proprietatile descrise mai sus, uleiul esential ascute simturile si amelioreaza, frica, gelozia, mania si frustrarile. Uleiul esential este unul foarte senzual pentru momente intime.
Se recomanda o dozare atenta a uleiului esential de ylang-ylang deoarece aroma dulce si puternica poate provoca dureri de cap sau greata.
Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi a florilor.
Zona geografica de provenienta: Madagascar.
Prezentare: lichid clar de culoare galbuie, vascozitate medie.
Nota parfumului: de mijloc.
Aroma: dulce, intensa, florala, exotica.
Ca parfum se potriveste cu: bergamota, ghimbir, grapefruit, neroli, palmarosa, patchouli, lemn de santal, vetiver.
Cod produs: MY18
Instructiuni de folosire
Proprietati: Antidepressant, Aphrodisiac, Hipotensiv, regulator seboreic, tonifiant al pielii, echilibrant, sedativ nervos, stimulant circulator. Recomandari: calmarea pielii sensibile, echilibrarea tenului mixt, echilibrarea secretiei de sebum, efectul stimulativ asupra scalpului, promovand cresterea parului, aromaterapie in hipertensiune arterial, ameliorarea emotiilor, conditiile de nevrozitate, palpitatii, aromaterapie si masaj pentru ameliorarea impotentei sau frigiditatii, libidou scazut. Cosmetica: dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice 0,5-2%. Ca ingredient in creme si lotiuni dedicate tenului mixt. Inclus in creme si lotiuni pentru reglarea secretiei de sebum indiferent de tipul de piele. Ca ingredient in masti pentru tenul uscat, sensibil, alaturi de alte ingrediente .specifice Ca parfumant in cosmetice si crearea de parfumuri exotice, romantic. Ca ingredient inclus in compozitiile pentru masarea scalpului, pentru stimularea cresterii parului. Aromoterapie: inclus intr-un ulei vegetal, de cocos de exemplu, pentru masaj sedativ sau sensual. In apa de baie cateva picaturi pentru o atmosfera romantica, pentru reducerea starilor tensionate si de anxietate. In candela sau vaporizatoare pentru asigurarea unei ambiante favorizante persoanelor cu probleme sexuale, libidou scazut, frustrate sau cu hipertensiune arterial.
Ingrediente
Ulei din flori de cananga odorata * *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com Componenti principali: linalool, geranyl acetate, caryophyllene, methyl benzoate, benzyl acetate, benzyl benzoate . Contine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): linalool. Date de siguranta: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Este recomandat cu moderatie in alaptare si sarcina - trimestrul II si III. Se recomanda o dozare atenta deoarece aroma dulce si puternica poate provoca dureri de cap sau greata. Non-alergizant, recomandam totusi efectuarea testului inainte de utilizare. Nu lasati la indemana copiilor. Uz extern!
Varsta
mami
Brand: Mayam
Cod produs: MY18
Instructiuni de folosire
Proprietati: Antidepressant, Aphrodisiac, Hipotensiv, regulator seboreic, tonifiant al pielii, echilibrant, sedativ nervos, stimulant circulator. Recomandari: calmarea pielii sensibile, echilibrarea tenului mixt, echilibrarea secretiei de sebum, efectul stimulativ asupra scalpului, promovand cresterea parului, aromaterapie in hipertensiune arterial, ameliorarea emotiilor, conditiile de nevrozitate, palpitatii, aromaterapie si masaj pentru ameliorarea impotentei sau frigiditatii, libidou scazut. Cosmetica: dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice 0,5-2%. Ca ingredient in creme si lotiuni dedicate tenului mixt. Inclus in creme si lotiuni pentru reglarea secretiei de sebum indiferent de tipul de piele. Ca ingredient in masti pentru tenul uscat, sensibil, alaturi de alte ingrediente .specifice Ca parfumant in cosmetice si crearea de parfumuri exotice, romantic. Ca ingredient inclus in compozitiile pentru masarea scalpului, pentru stimularea cresterii parului. Aromoterapie: inclus intr-un ulei vegetal, de cocos de exemplu, pentru masaj sedativ sau sensual. In apa de baie cateva picaturi pentru o atmosfera romantica, pentru reducerea starilor tensionate si de anxietate. In candela sau vaporizatoare pentru asigurarea unei ambiante favorizante persoanelor cu probleme sexuale, libidou scazut, frustrate sau cu hipertensiune arterial.
Ingrediente
Ulei din flori de cananga odorata * *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com Componenti principali: linalool, geranyl acetate, caryophyllene, methyl benzoate, benzyl acetate, benzyl benzoate . Contine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): linalool. Date de siguranta: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Este recomandat cu moderatie in alaptare si sarcina - trimestrul II si III. Se recomanda o dozare atenta deoarece aroma dulce si puternica poate provoca dureri de cap sau greata. Non-alergizant, recomandam totusi efectuarea testului inainte de utilizare. Nu lasati la indemana copiilor. Uz extern!
Varsta
mami
Brand: Mayam
Produse Similare
Comentarii cumparatori
Nu sunt comentarii la acest produs. Foloseste formularul de mai jos pentru a adauga un comentariu.
Adauga comentariu












